Cerave Blog

Szakértőink véleménye a CeraVe bőrápolókról

Szakértői cikkek - icon > Szakértői cikkek

Szeretnénk bemutatni szakértőinket, akik nap mint nap kapcsolatban állnak a CeraVe bőrápolókkal, mint gyógyszerész vagy bőrgyógyász.
Megosztják a titkukat, hogy ők mit szeretnek a márkában.

Dr. Nagy Julianna Ilona, gyógyszerész, dermokozmetikai szakértő, Unipatika gyógyszerár

Mit szeretsz legjobban a CeraVe márkában?

„Azt, hogy egyszerű és nagyszerű. Imádom a gyorsaságát és a tartósságát, hogy miután használtam, még több napig is hidratált a bőröm. Emellett a bőrápolók számomra fontos összetevőket, például hialuronsavat és bőrazonos ceramidokat tartalmaznak, ezáltal támogatják a bőröm és így a szervezetem elsődleges védőrétegét. A CeraVe termékek egyedülálló MVE technológiájának hála, ezek a remek összetevők fokozatosan épülnek be a bőrbe, így biztosítva a hosszan tartó hidratálást.” 

Melyik termékeket használod a legszívesebben és miért?

„Az én kedvencem mindenképpen a sima testápoló krémje (CeraVe Hidratáló krém). A bőrömhöz az passzol a legjobban, és imádom, hogy a tégelyből az utolsó molekuláig fel tudok kenni mindent☺”

Melyik termékeket ajánlod legtöbbször a pácienseidnek és miért?

„Ez persze függ attól, hogy kinek mi a problémája és milyen megoldásra van szüksége. A Testápoló krémet (CeraVe Hidratáló krém) nagyon sokszor ajánlom, mert könnyen használható és iszonyatosan tartós hatású, ráadásul ár-értékben is nagyon megéri. De mivel a megfelelő bőrápoláshoz jó minőségű tusfürdőkre is szükség van, gyakran keresik a patikában a hidratáló tusfürdőt is (CeraVe Hidratáló tisztító gél arcra és testre).”

Kinek ajánlod a CeraVe márkát?

„A munkám során bizalommal ajánlom szinte mindenkinek, főként akinek száraz a bőre, de vannak termékeik kifejezetten pszoriázisra másnéven pikkelysömörre hajlamos bőrre is. Emellett azoknak is javaslom, akik kifejezetten illatanyagmentes termékeket keresnek.”

Hol lehet találkozni szakértőinkkel?

Julcsi az Unipatika Corvin Gyógyszertár gyógyszerésze. (unipatika.hu)
A legközelebbi CeraVe partnerpatikák listája itt található: gyógyszertárkereső