Mik a ceramidok?

CeraVe Ceamides

A bőr védőrétegének akár 50%-át ceramidok alkotják

A ceramidok lipidek, amelyek segítenek támogatni a bőr védőrétegét és megtartani a nedvességét. Ezenkívül a ceramidok segítenek védeni a bőrt a külső hatásoktól, mint az irritáló anyagok és a légszennyezés. A ceramidok megfelelő aránya nélkül a bőr védőrétege sérülhet, ami kiszáradáshoz, viszketéshez és irritációhoz vezethet.

A CeraVe 3 alapvető ceramidja a szép bőr kulcsa

A bőrben található ceramidok lecsökkent mennyisége kapcsolódhat egyes bőrproblémákhoz, mint például az akne, az ekcéma, a pikkelysömör vagy a rosacea1. A napozás, a hideg idő és az életkor szintén hatással van a ceramidszintre, befolyásolhatja a bőr barrier funkcióját, ami hozzájárulhat a száraz bőr kialakulásához2.

A bőrgyógyászok közreműködésével kifejlszetett CeraVe bőrápolók 3 alapvető ceramidot tartalmaznak, melyek megegyeznek a bőrben természetesen megtalálható ceramidokkal. Támogatják a bőr lipidszintjének pótlását és természetes egyensúlyának helyreállítását.

CeraVe Family of products
CeraVe Family of products

MVE technológia: a cermidok fokozatos felszívódásáért

Az MVE rendszer magába zárja a ceramidokat, így lehetővé teszi, hogy fokozatosan szívódjanak be a bőrfelszínbe.

 

A ceramidok támogatják a bőr védőrétegét

Bár a bőr természetesen is termel ceramidokat, ezek a meleg víz, szappanok, egyes környezeti hatások és kémiai anyagok hatására lecsökkenhetnek. A bőr ceramidokat tartalmazó bőrápolókkal történő feltöltése, segít támogatni a bőr védőrétegét, ami növelheti a bőrben lévő nedvesség szintjét.

The ceramides in CeraVe
CeraVe Family of products

Minden CeraVe termékben vannak ceramidok

Minden egyes CeraVe termék legalább három alapvető ceramidot tartalmaz a bőr védőrétegének támogatásáért. Az tisztítóktól, a hidratálókon át a kéz- és lábápolóig, minden CeraVe terméket a bőr védőrétegének szem előtt tartásával fejlesztettek ki. Mivel ceramidok természetesen is előfordulnak a bőrben, minden bőrtípusra megfelelőek—beleértve a zsíros, pattanásokra hajlamos és érzékeny bőrt is.