SPF
Bőrgyógyászokkal kifejlesztve

TÉNYEK A CERAVE TERMÉKEIRŐL

  • Termékeink három alapvető ceramid (1, 3 és 6-II ceramid), zsírsavak és más, a bőr természetes barrierrétegében megtalálható lipidek felhasználásával készülnek.
  • MVE (MultiVesicular Emulsion Delivery Technology) technológiánk számos termékünknél lehetővé teszi a hidratáló összetevők 24 órás időtartam alatt történő kibocsátását.
  • A CeraVe legtöbb partnergyógyszertáraiban elérhető, bőrgyógyászok által jóváhagyott bőrápolási termékei jó választást jelentenek azoknak, akik kiváló minőségű, recept nélkül kapható termékeket keresnek.
Bőrgyógyászokkal kifejlesztve – az első pillanattól kezdve

A CeraVe történetében az első pillanattól nagyon fontos szerepet játszanak a bőrgyógyász szakemberek. Utunk elején azt a jövőképet vázoltuk fel, hogy vezető bőrgyógyászati szakértők segítségével új korszakot nyitunk a bőrápolásban. A bőrgyógyászok bőr egészségével kapcsolatos tudása, az ekcémára, aknéra, száraz bőrre és más bőrproblémákra vonatkozó ismeretei rendkívül fontosak voltak portfóliónk kialakításakor. A velük való közös munka nem pusztán egyszerű konzultáció: szoros, folyamatos együttműködés ez, amely biztosítja minden egyes CeraVe-termék mögött a szakmai tudást és a bőr egészsége iránti valódi elkötelezettséget. Nem csak a vállalatunk történelmének része a bőrgyógyászokkal való közös munka melletti elköteleződés; olyan ígéret ez, amelyet mindig újra megerősítünk, amikor új terméket hozunk létre.

A termékfejlesztésben 3 alapvető ceramidot használunk már a kezdetektől

A CeraVe által képviselt bőrápolás alapját a ceramidok jelentik. Felismertük, hogy a ceramidok mennyire fontos szerepet töltenek be a bőr természetes barrierrétegének fenntartásában, ezért a márkánk termékei már a kezdetektől tartalmazzák a három alapvető ceramidot. Ezek (1, 3 és 6-II ceramid) egymás hatását erősítve hidratálják a bőrt és segítik megőrizni annak nedvességtartalmát. Termékeink speciális összetételét bőgyógyászokkal fejlesztjük ki, hogy erősítsük a bőrbarrier nyújtotta természetes védelmet a környezet káros hatásai ellen, és megelőzzük a nedvességtartalom csökkenését.

MVE technológia az összetevők elnyújtott kibocsátásával – az első pillanattól

A CeraVe innovációjának középpontjában az MVE technológia (MultiVesicular Emulsion Delivery Technology) áll, egy forradalmi összetevő-kibocsátási rendszer, amelyet már a kezdetektől használunk. A bőrgyógyászokkal kifejlesztett MVE technológiát úgy alakítottuk ki, hogy a ceramidok és egyéb összetevők kibocsátása elnyújtva történjen, hiszen ez biztosítja a tartós hidratálást és a bőrbarrier támogatását. Ezt az elnyújtott kibocsátási mechanizmust használjuk portfóliónk számos termékében, amelyek így az összetevők egyenletes, kontrollált felszívódását és a bőr egész napos hidratálását és védelmét biztosítják. Elkötelezettek vagyunk e mellett a fejlett technológia mellett, ez támogat minket törekvésünkben, hogy ne csak pillanatnyi enyhülést nyújtó termékeket kínáljunk – a mi termékeink tartós, tudományosan megalapozott előnyöket biztosítanak a bőrápolás során.

Message
Download Chrome