SPF
A CeraVe története 2005-ben kezdődött, miután a szakértők észrevették, hogy számos bőrprobléma, például az akné, az ekcéma, a pikkelysömör és a száraz bőr esetén is van egy közös vonás: sérült a bőr védőrétege. A bőrgyógyászok együttműködésével fejlesztett CeraVe márka bőrápoló termékek teljes körét nyújtja, melyek három alapvető ceramidot és egy forradalmian új adagoló technológiát tartalmaznak a bőr természetes védőrétegének regenerálásáért.

A bőrben elmélyülő tudományos háttér​

A CeraVe márka a bőrazonos ceramidok és az MVE (MultiVesicular Emulsion Technology) technológia ötvözéséből született. Bőrápoló termékink három alapvető ceramid egyedülálló kombinációját tartalmazzák, melyhez a szabadalmazott MVE-technológia társul. Ennek köszönhetően a ceramidokkal gazdagított formulák fokozatosan, hosszú ideig hatnak. Az MVE-technológia olyan, mint egy gömb, több réteggel, amelyek lassan feloldódva a bőrbe engedik az összetevőket. A termék a felvitel után tovább hat, egyetlen használattal akár egész nap hidratálja a bőrt. Ez a rendszer – a bőrazonos ceramidok egyedülálló kombinációjával együtt – segít pótolni a bőr ceramidjait, enyhíteni a szárazságot a nedvességvesztés csökkentése által, növelni a hidratáltságot és ápolni a bőr védőrétegét.​

Bőrgyógyászokkal kifejlesztve​

Bőrgyógyászok által ajánlott bőrápolás ​

A CeraVe a bőrgyógyászok által ajánlott egyik első számú hidratáló márka az Egyesült Államokban. Legyen akár érzékeny, zsíros, pattanásokra hajlamos, kombinált vagy normál a bőröd, vagy ha egy bőrnyugtató testápolót keresel, vagy különleges bőrápolásra van szükséged a bőrproblémád (ekcéma, psoriasis) miatt, vagy csupán egy jó hidratáló krémet szeretnél: a CeraVe segít.

Message
Download Chrome