SPF

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol találok CeraVe termékeket és ajánlatokat?

 • A CeraVe termékeket gyógyszertárakban és gyógyszertárak által üzemeltetett webshopokban lehet megvásárolni. Használd a CeraVe gyógyszertárkeresőt, ahol irányítószám alapján egyszerűen megtalálod a legközelebbi gyógyszertárat.
 • Igen, CeraVe mintákat bőrgyógyászoktól és partnergyógyszertárainkban lehet kérni. Nyomj egy "LIKE"-ot a Facebookon (www.facebook.com/cerave), hogy értesülj a legújabb CeraVe termékekről és ajánlatokról, vagy iratkozz fel hírlevelünkre!​

 • Igen, egyes CeraVe bőrápolók, például a CeraVe Hidartáló krémakár 50 ml-es kiszerelésben is kapható.​

A bőrápolás tudománya

 • Az "illatanyagmentes" azt jelenti, hogy a termék egyáltalán nem tartalmaz illatanyagot. A legtöbb bőrgyógyász illatanyagmentes termékeket ajánl, hiszen az illatok az érzékeny bőr irritációját okozhatják. Egy “illatmentes” termék tartalmazhat olyan diszkrét illatanyagot, amely ellensúlyozza az alapanyagok szagát.
 • A bőrbarrier a bőr legfelső rétege. 50% ceramidból, 25% koleszterolból és 10-25% zsírsavból áll. Idővel a ceramidtartalom csökkenése a bőrbarrier nedvességvesztését, szárazságát, berepedezését és / vagy az allergének és toxinok miatt gyulladását és irritációját okozhatják.
 • A ceramidok hiánya hozzájárulhat a bőr szárazságának állandósulásához, vagy súlyosabb esetekben olyan bőrbetegségek kialakulásához, mint a pikkelysömör és az ekcéma.
 • A bőr természetesen tartalmaz ceramidokat, amelyek segítenek megtartani a nedvességet, távoltartani az irritáló anyagokat, és regenerálni a bőr védőrétegét. Idővel a ceramidtartalom csökken, ami száraz, fakó, irritált vagy berepedezett bőrt eredményezhet. A ceramidok megfelelő egyensúlya elengedhetetlen az optimális bőrbarrier-funkcióhoz és a szép, üde bőrhöz. Tudjon meg többet a ceramidokról!

CeraVe termékválaszték

 • Célunk, hogy bőrgyógyászokkal együttműködve előremutató bőrápolási termékeket kínáljunk, amelyek többet tesznek a bőr’felszín egyszerű hidratálásánál. A teljes CeraVe bőrápolási termékcsalád három tudományosan meghatározott, alapvető ceramid különleges kombinációját tartalmazza. A CeraVe termékek bejutnak a bőr’ felszíni rétegébe, nedvességgel töltik fel és rögzítik is azt a valóban tartósan szép és üde megjelenésű bőrért. Olvassa el a CeraVe teljes történetét kattintson ide

 • 2005-ben az USA-ban kutatók vezető bőrgyógyászokkal karöltve hozták létre a CeraVe márkát - egy olyan bőrápolási termékcsaládot, amely segít a bőr védőrétegének támogatásában és megerősítésében. A szakértők megértették, hogy a bőrbarrier fontos szerepet játszik a bőr épségének szempontjából, és hogy a bőrbarrier kulcsfontosságú összetevői (a ceramidok) az egyensúlyát vesztett bőr esetében hiányosak. A CeraVe olyan termékcsaládot kínál, amely az ép bőr számára szükséges alapvető ceramidokat tartalmazza. Amennyiben’ érdekli Önt a CeraVe teljes termékcsaládja, látogasson el a Termékeink oldalra
 • Nem, a CeraVe termékeket nem teszteljük állatokon.
 • A CeraVe termékek többsége nem komedogén, azaz’ nem tömítik el a pórusokat vagy okoznak mitesszereket. Több/További információért kérjük nézze meg a terméken lévő feliratot vagy a weboldalt! Minden CeraVe termék illatanyagmentes és nem irritáló.
 • A CeraVe termékekben használt, szabadalmazott Multivesicular Emulsion (MVE) technológia a kulcsfontosságú összetevőket időben elnyújtva bocsátja ki, ami lehetővé teszi azok jobb beszívódását és a bőr jobb hidratálását és táplálását, illetve a természetes bőr’barrier támogatását. A CeraVe termékek tovább dolgoznak a bőrbarrier támogatásán jóval azután is, hogy felvitte őket a bőrére. A felvitel után akár 24 órán át is.
 • A CeraVe legtöbb terméke az arcon és a testen egyaránt használható, egyes termékeket pedig kifejezetten ezek közül az egyik területre fejlesztettünk ki. Kérdezze bőrgyógyászát, hogy mely CeraVe termék a legjobb az Ön bőre igényeire.
 • A CeraVe jelenleg 70 terméket kínál, amelyeket bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztett ki. A CeraVe sok díjat kapott az amerikai nemzeti ekcéma társaságtól (National Eczema Association). Kérdezze bőrgyógyászát, hogy mely CeraVe termék a legjobb az Ön bőre igényeire.
 • A CeraVe termékek összetétele szerepel a csomagoláson és a weboldalon is az “Ingredients” címszó alatt. Ha Ön egy bizonyos összetevőre érzékeny vagy bármilyen kétsége van, javasoljuk, hogy forduljon a bőrgyógyászához!
 • A CeraVe termékek nem irritálóak és illatmentesek. A legtöbb pedig nem komedogén. Ha Ön egy bizonyos összetevőre érzékeny vagy bármilyen kétsége van, javasoljuk, hogy forduljon a bőrgyógyászához!

Szolgáltatásaink egészségügyi szakemberek részére

 • Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat: munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között a +80304123-as telefonszámon, ahol tanácsadónk fogadja a hívását!
Message
Download Chrome