SPF

A KIHÍVÁS

1. lépés: Kezdjük a napot CeraVe hidratáló krémmel. Ez segít megtartani a nedvességet a bőrben.

2. lépés: Este vigyük fel újra a krémet, hogy az az éjszaka folyamán is táplálja bőrünket.

3. lépés: Használjuk a hidratáló krémet rendszeresen, minden nap kétszer.

Mindössze 28 nap alatt látni és érezni fogjuk, hogy a CeraVe hidratáló krém mekkora változásokat képes elérni a bőrben a három alapvető ceramid erejével!

Aknenarben vorher

De mi okozza a bőr szárazságát? A válasz sok esetben a mindennapi élet. A hagyományos kézmosók és szappanok, a melegvizes zuhanyzás és a száraz, hideg időjárás 2 mind megfoszthatják a bőrt a természetes olajaitól, és így csökkenhet a bőr nedvességtartalma. Ha ez bekövetkezik, érintve akár az egész test felületét, akár csak a kéz vagy más gyakran mosott, igénybevett területeket, elkezdődik a rettegett száraz bőr ciklus.

MI OKOZZA A SZÁRAZ BŐRT?

A bőr külső rétege, a bőrbarrier (stratum corneum), amelyet gyakran egy téglafalhoz hasonlítanak, elhalt bőrsejtekből („téglákból”) és számos lipidből – ceramidokból, koleszterinből és zsírsavakból („habarcs”) áll – amelyek rögzítik a téglákat, védőgátat képezve. Ez a védőgát megvédi a bőrt a külső hatásoktól, és szabályozza a bőrön keresztüli nedvességvesztést, ami gyakran vezet bőrszárazsághoz. A „habarcsban” lévő lipidek 50%-a ceramid, ezért ha a ceramidszint lecsökken olyan tényezők hatására, mint a napsugárzás, a zord időjárás és az öregedés3, az a bőr védőrétegének gyengülését okozhatja, aminek következtében a bőr könnyebben veszít nedvességéből. 4

A száraz bőr elleni megoldás tehát a hidratálás és a ceramidok pótlása, ceramidokat tartalmazó hidratáló krémmel. A CeraVe hidratáló krém célzottan azért lett kifejlesztve, hogy enyhítse a tüneteket és segítsen helyreállítani a bőr barrier funkcióját, így küzdve a száraz bőr ciklus ellen. 5

AKÁR 3 NAP ALATT ÉREZHETŐ EREDMÉNYEK

A CeraVe hidratáló krémet egy bőrgyógyász segítségével, az USA-ban végzett, klinikai vizsgálat során teszteltük 49 száraz vagy nagyon száraz bőrű nőn. A terméket napi kétszer használták 4 héten keresztül*. Összegyűjtöttük mind a tesztalanyok, mind a bőrgyógyász visszajelzéseit és a 28 napos termékhasználat után műszerekkel is megmértük az alanyok bőrének hidratáltsági szintjét.

Akár már 3 nap után:

  • A nők 98%-a egyetértett azzal, hogy a bőre simábbnak érződött, mint előtte.
  • A válaszadók 93%-a egyetértett azzal, hogy a bőre nem érződött száraznak.
  • A műszeres mérés szerint a bőr hidratáltsága 30%-kal nőtt.
  • Aknenarben vorher Aknenarben vorher

    A MEGFELELŐ BŐRÁPOLÁSI SZOKÁSOK KIALAKÍTÁSÁÉRT JÁRÓ JUTALOM: TARTÓSAN HIDRATÁLT BŐR, AKÁR CSUPÁN 28 NAP ALATT

    Ugyanennek a vizsgálatnak (az USA-ban) végzett klinikai kiértékelése a Cerave hidratáló krém folyamatos használata hosszan tartó enyhülést hozott a száraz bőrnek, sőt hatása 48 órával azután is érződött, hogy a tesztalanyok abbahagyták a krém alkalmazását. A bőr hidratáltságának megőrzése segít regenerálni a bőr védőrétegét, növelve a bőrbarrier erejét, ami ezáltal jobban szabályozza a vízvesztést. Tanulmányunk során a következőket állapítottuk meg:

  • A bőr láthatóan hidratáltnak tűnt még 48 óra elteltével is.
  • Összességében 80%-os javulás a száraz bőr tünetein 4 hét után.
  • A CERAMIDOK A CERAVE MÁRKA ALAPJAI

    A CeraVe hidratáló krém három alapvető ceramidot tartalmaz, amelyek természetesen is megtalálhatóak a bőr védőrétegében: 1, 3 és 6-11. Koleszterint és zsírsavakat is tartalmaz. A krém mégis könnyű állagú, nem érződik zsírosnak.

    A CERAVE EGYEDÜÁLLÓ, FOKOZATOSAN FELSZABADULÓ FORMULÁJA

    A CeraVe hidratáló krém egy innovatív technológiát is használ, amely hidratáló összetevőket és ceramidokat juttat a bőrbe az egész napos hidratálásért.

    Ellentétben a legtöbb gyorsan felszívódó technológiát használó adagolórendszerrel, a CeraVe hidratáló krém MVE-t, egy fejlett, időzített felszabadulású technológiát tartalmaz, amely az idő múlásával fokozatosan szabadítja fel a formula összetevőit (például ceramidokat, koleszterint és zsírsavakat) az akár 24 órán át tartó hidratálás érdekében. Az MVE-nek köszönhetően a CeraVe hidratáló krém összetevői segítenek támogatni a bőr természetes védőrétegét.

    Kezdjük el kialakítani a bőrünknek megfelelő bőrápolási rutint még ma, hogy a bőrünk azonnal üdébbnek és hidratáltabbnak érződjön! Próbáljuk ki 28 napon át a CeraVe hidratáló krémet és kényeztessük bőrünket. Hálája nem marad el!

    FORRÁSOK

  • * Protocol: A 4-week, single center, controlled clinical study was conducted on 49 women ages 30-65, with dry to very dry skin. Moisturizing Cream was applied twice daily on one lower leg; the other leg remained untreated. Efficacy and tolerability evaluations were conducted at baseline, immediate, day 3, week 4, and a 48-hour regression. Bioinstrumental measurements were taken, and self-assessment questionnaires were administered at baseline, day 3, week 4, and a 48-hour regression. Assessments we made on both the treated and untreated areas.
  • 1. Zoe D. Draelos MD, Nada H. Baalbaki PhD, Shelby Cook MS, Susanna Raab BA MBA, Gene Colón Esq. “The Effect of a Ceramide-Containing Product on Stratum Corneum Lipid Levels in Dry Legs” “The cream increased skin hydration and demonstrated an immediate and sustained reduction in the visible signs of dry skin and subject perceived sensory discomfort. Additionally, the ceramide, cholesterol and fatty acid levels in the stratum corneum significantly increased after 4 weeks of moisturizer application.” J Drugs Dermatol. 2020; 19(4): 372-376. doi: 10.36849/JDD.2020.4796
  • 2. American Academy of Dermatology (AAD). Dry Skin: Who Gets and Causes.
  • dry-skin-causes
  • 3. barrier in patients diagnosed with atopic dermatitis: an evaluation of the components of a body wash-moisturizer skin care regimen directed at management of atopic skin. J Clin Aesthet Dermatol. 2011;4(6):45-55. 2. Del Rosso JQ. Incorporation of a barrier protection cream in the management of chronic hand dermatitis: focus on data supporting an established hand protectant formulation and modifications designed to assist in barrier repair. J Clin Aesthet Dermatol. 2014;7(2):40-48. 3. Lynde CW, Andriessen A, Barankin B, et al. Moisturizers and ceramide-containing moisturizers may offer concomitant therapy with benefits. J Clin Aesthet Dermatol. 2014;7(3):18-26.
  • 4. Rawlings AV et al. Changes in lipids in the skin aging process. IFSCC 1993: 1: 31-45.
  • Message
    Download Chrome