SPF
Banner kép

Bőrgyógyászokkal kifejlesztve

A CeraVe a bőrgyógyászok által ajánlott egyik első számú hidratáló márka az Egyesült Államokban. Lehet érzékeny, zsíros, pattanásokra hajlamos, kombinált, száraz vagy normál a bőröd, vagy különleges bőrápolásra van szükséged a bőrproblémád, például ekcéma miatt, vagy csupán egy jó hidratáló krémet

szeretnél: a CeraVe segít1.

CeraVe tények

  • A bőrgyógyászat tudományában gyökerező CeraVe termékek három alapvető ceramid (1., 3. és 6-II. ceramid), zsírsavak és egyéb lipidek keverékével készülnek a bőr természetes védőrétegének támogatásáért.
  • A forradalmian új MVE (MultiVesicular Emulsion Technology) technológia lehetővé teszi, hogy számos termékünk akár 24 óra alatt szabadítsa fel a hidratáló összetevőket – ezzel segítve a bőr hidratáltságát a nap során.
  • A CeraVe bőrgyógyászok által ellenőrzött bőrápoló termékei megfizethető árúak, a legtöbb gyógyszertárban kaphatóak mindazok számára, akik jó minőségű, könnyen elérhető termékeket szeretnének1.

2005-ben a CeraVe bőrgyógyászai kifejlesztettek egy olyan bőrápoló termékcsaládot, amelyet három alapvető ceramid kombinálásával gazdagítottak a bőr természetes védőrétegének támogatásáért. A bőrgyógyászat tudományában gyökerező bőrápolóink ma már több termékkategóriában kínálnak megoldást: arctisztítás, hidratálás, fényvédelem, testápolás, mosakodás, szérumok. Elkötelezettek vagyunk a biztonságos, hatékony bőrápolási termékek folyamatos fejlesztése mellett, bőrgyógyászok szakértelme alapján.

Bőrgyógyászok által ellenőrzött bőrápolás termékeinket nem csak együtt fejlesztjük a bőrgyógyászokkal, de világszerte bőrgyógyászok ajánlják őket a bőr ápolására. A CeraVe három alapvető ceramidot tartalmaz, amelyek segítenek regenerálni a bőr természetes védőrétegét a folyamatos felszabadítást biztosító technológia által az akár egész napos hidratálásért. Ennek köszönhetően a CeraVe hatékony bőrápolási termékeket nyújt minden bőrtípusra. A CeraVe márkát több bőrápolással kapcsolatos szervezet is elismeri.

Message
Download Chrome