SPF

AZ ARCTISZTÍTÁS LÉPÉSEI

1. lépés: Hallgassunk a szakértőkre

Aknenarben vorher

A kevésbé kíméletes arclemosó gélek károsíthatják a bőr védőrétegét, beengedhetik az irritáló anyagokat a bőrbe és kiengedhetik a nedvességet. Válasszunk bőrgyógyászok által ajánlott bőrápolási márkát, gyengéd arctisztítókkal, amelyek eltávolítják a felesleges faggyút, a szennyeződéseket és a sminket az bőr védőrétegének megzavarása nélkül.​

2. lépés: Ismerjük meg a bőrünk

Aknenarben vorher

Az arclemosók nem egyformák. Fontos, hogy ismerjük a saját bőrtípusunk, annak érdekében, hogy kiválaszthassuk azt a formulát, amely gondosan kiegyensúlyozott tisztítást kínál, nem kívánt mellékhatások nélkül.

3. lépés: Gyengéden ápoljuk a bőrt

Aknenarben vorher

A tisztító felvitele során kerüljük mosdókesztyűk vagy más dörzsölő technikák használatát, amelyek károsíthatják a bőr védőrétegét. Csak langyos vízre és a kezeinkre lesz szükség!

TIPPEK A BŐRGYÓGYÁSZTÓL


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • Az arctisztító egy olyan bőrápolási termék, amelyet arra terveztek, hogy finoman eltávolítsa az olajat, a szennyeződéseket, az izzadságot, az elhalt hámsejteket és a sminket a bőr felszínéről. A szennyeződéseket leöblítéssel tudjuk eltávolítani a bőrről. Egy jó lemosó segít megakadályozni a szennyeződések felhalmozódását, miközben nem zavarja meg a bőr védőrétegét sem.​
  • Használjunk langyos vizet az arctisztításhoz. Ha érzékeny bőrünk van, a túl forró víz csökkentheti a bőr nedvességtartalmát, és túlzott kiszáradást okozhat. A hideg víz pedig nem oldja fel megfelelően a zsíros szennyeződéseket.
  • Az arctisztítókat 3-5 percig kell az arcon hagyni, ezután le kell öblíteni. Használjunk tiszta törülközőt és óvatosan itassuk fel a nedvességet az arcról.​
  • Ideális esetben naponta kétszer tanácsolt megtisztítani a bőrt, reggel és este. De persze minden olyan tevékenység után arcot moshatunk, amikor szükséges, például fokozott izzadás, sminklemosás esetén.
  • A zuhanyozás közbeni arcmosás teljesen megfelelő. Olyan gyengéd arctisztítót válasszunk arcra és testre is, ami kíméletes a bőrhöz, és ne sima szappannal mossuk meg az arcunk.
Message
Download Chrome