SPF

Talán láttál mostanában valamit arról...

Hogy Michael Cera fejlesztette ki a CeraVe-t. Talán azért terjedt el ez a hír, mert Michael bőre puha, mint a babáké, és még a név is egyezik. Talán azért, mert CeraVe termékeket ír alá, és interjúkban olyanokat mondott, hogy „ha összerakjuk a képet...” Vagy talán ez a legújabb kampányunk része. Ki tudná ezt teljes bizonyossággal megmondani?
Bármi legyen is az oka, ez nem igaz. A „cera” a nevünkben a 3 alapvető ceramidot jelenti. Tehát bár hatalmas Michael-rajongók vagyunk, nem ő fejlesztette ki a CeraVe-t. A CeraVe bőrgyógyászok munkája. A bőrápolás világában pedig a bőrgyógyászok az igazi sztárok.

A teljes történet

Nézd meg a Super Bowl reklámunkat, hogy megtudd a CeraVe valódi történetét! 

Michael Cera…Ve?

Hogyan keltek szárnyra a pletykák Michaellel kapcsolatban? A jogtalan termékek miatt? A krémek aláírása miatt? A Bobbi-interjú miatt? Ki tudná ezt teljes bizonyossággal megmondani?

Cera vs. CeraVe

CeraVe-párti
Csatlakozz a CeraVe-családhoz, hogy személyre szabott bőrápolási tippekben és még sok másban részesülhess!
A CeraVe hidratálókrémeket bőrgyógyászokkal közösen fejlesztették ki az egészséges kinézetű bőr támogatásának és a bőr védőrétegének megőrzése érdekében.

Több mint kifejlesztő

Megalakulásunk óta a bőrgyógyászok szerves részét képezik a CeraVe történetének. Utunkat azzal az elképzeléssel kezdtük meg, hogy a bőrápolásban új színvonalat teremtsünk vezető bőrszakértők tudására alapozva. A bőrgyógyászok meglátásai a bőr egészségéről és az olyan bőrbetegségekről, mint az ekcéma, a pattanások és a száraz bőr, létfontosságúak voltak portfóliónk kialakításában.
A bőrgyógyászokkal való együttműködésre tett ígéretünk nem csupán történelmünk része, hanem olyan ígéret, amelyet minden egyes termékünkkel megújítunk.
Message
Download Chrome